Varesporing i
Microsoft Dynamics

Når du vil have fuld kontrol over varer i produktionen

Kontakt os for et uforpligtende møde

Har du fuld kontrol over, hvad der er indgået i produktionen?

Der er stigende behov for at holde styr på varer og råvarer i produktionens forsyningskæde. Det gælder blandt andet for virksomheder, der er underlagt amerikansk lovgivning, hvor de lovgivningsmæssige krav skal overholdes. Melder en kunde en fejl på et produkt, er det afgørende, at du med et lynhurtigt overblik kan spore varen og reagere på eventuelle afvigelser i kvaliteten.

Hvad er varesporing?

Sporing af varer og råvarer i lager, produktion og salg

Varesporing er en løsning til at identificere kilde og destination af varer, råvarer i forsyningskæden. Som producent kan du både spore varen tilbage til leverandøren, hvor den bliver brugt lige nu og videre gennem hele produktionen til salget af det færdige produkt.

Hvis fejlen stammer fra en bestemt serie eller lotnummer, spores dette fremad for at se, hvad dette indgår i, og de nødvendige forholdsregler kan træffes – det kunne være at tilbagekalde nogle varer fra forskellige kunder.

Kontakt os her, hvis du vil vide mere om varesporing
Varesporing
Varesporing

Hvad er fordelen ved varesporing?

Varesporing giver dig overblikket til at kunne reagere hurtigt på defekte varer

Når varer og råvarer bliver tildelt en sporingsdimension, har du mulighed for at spore i bogførte lagertransaktioner. Varesporing giver samtidig produktionschefer overblik og indsigt i eventuelle afvigelse, så de hurtigt kan skride til handling og tage hånd om kvalitetsfejl.

Her er nogle eksempler på fordele, du vil opleve ved varesporing:

  • Styr på vareflowet i forsyningskæden
  • Fuldt overblik over en vare eller råvares lokalitet samt beholdning
  • Viden om hvor varen eller råvaren er blevet brugt
  • Finde tilbage til leverandøren af den pågældende vare eller råvare
  • Indsigt i hvor meget der er leveret og til hvem
  • Overblik over om defekte varer indgår i planlagte produktionsordrer
  • Sporing i bogførte lagertransaktioner
Kontakt os her, hvis du vil høre mere om dine fordele

Hvad får du ud af varesporing?

Få fuld kontrol over produktionen for identificering af fejlbehæftede varer

For dig betyder det, at du får fuld kontrol over, hvad der er indgået i produktionen og til hvem, så du kun skal tilbagekalde de produkter, hvor defekte varer er indgået. Du undgår at kassere produktioner, hvor varerne er i orden, fordi du har styr dine lagertransaktioner. Det sparer penge og sikrer jeres videre succes.

Derudover hjælper varesporing mange producenter med at overholde de lovgivningsmæssige krav. Det betyder at virksomheder, der f.eks. er underlagt amerikansk lovgivning, slipper for store bøder, som kan have alvorlige konsekvenser for firmaet.

Item Status er løsningen til succesfuld varesporing
Varesporing_kontrol over varer i produktionen

Hvem er varesporing relevant for?

Alle virksomheder, som har behov for sporing af en vare – herunder hvor den bliver brugt, hvordan og hvornår den blev modtaget eller fremstillet, overflyttet, solgt, forbrugt eller returneret – kan have stor glæde af varesporing. Dette gælder især for virksomheder, der er underlagt amerikansk lovgivning. Anvender du Microsoft Dynamics 365 Business Central og i NAV kan du se alle poster for serie- eller lotnummeret, både bogførte og åbne poster, som f.eks. ikke-bogførte salgsordrer eller forbrugskladder.

Kundecases – vi samler på glade kunder

Vi har siden etableringen i 2004 haft fokus på produktionsvirksomheder, primært inden for den teknologiske og maskinindustrielle verden samt medicinal og Life Science segmentet. Vores dygtige udviklere og konsulenter har mange års erfaring med at hjælpe kunderne med at øge effektiviteten gennem forenklede processer. Vi forstår din forretning og ved, hvor vigtigt det er at kunne spore og identificere fejl i produktionen.

Hør hvad andre kunder siger om ProFacto

“ProFacto hviler godt i sin faglighed og har stor indsigt i de nye ting, der kommer fra Microsoft.

Thomas Dethlefsen
PBN/Angiotech A/S

Få fuld kontrol over, hvad der er indgået i produktionen

ProFacto har en stor aktie i funktionaliteten af varesporing i Microsoft Dynamics ERP-løsninger. Vi er klar til at hjælpe dig med effektiv sporing fremad og bagud i en sekvens af bogførte lagertransaktioner for serie- eller lotnummer.

Mød vores dygtige konsulenter og udviklere her

Vil du vide mere?

Vi vil med glæde give dig en demo og fortælle mere om, hvordan du får fuld kontrol over produktionen med succesfuld varesporing.

Se vores tillægsprodukter til øget effektivitet og automatisering af manuelle processer
Kontakt os allerede i dag for hjælp og sparring