Automatiseret dokumentudveksling mellem regnskaber

Advanced Intercompany

Book en online demo

Få dine intercompany-transaktioner til at balancere mellem regnskaber

Når du har forretningstransaktioner inden for virksomheden, for eksempel med datterselskaber eller med betroede forretningsforbindelser, kan du benytte dig af Advanced Intercompany til dokumentudveksling. Standard Intercompany i Microsoft Dynamics® 365 Business Central og Dynamics NAV kræver meget administration og manuelt arbejde i forbindelse med oprettelse og gennemførelse af købs- og salgsordrer.

Derfor har ProFacto udviklet Advanced Intercompany – en helt uundværlig udbygning af standardfunktionaliteten og en løsning, der automatiserer processen med transaktioner og sparer dine medarbejdere for en masse manuelt arbejde samt minimerer tid til afstemning.

Automatisering på tværs og regnskaber i balance

Advanced Intercompany er en løsning til Dynamics 365 Business Central og NAV, der automatiserer dokumentudveksling mellem regnskaber og er især optimeret til at simplificere processerne i selskaber inden for koncernen, for eksempel mellem moder- og datterselskaber, eller med betroede leverandører. Løsningen fungerer ved automatisk at synkronisere transaktioner mellem regnskaberne, som vil spare dine medarbejdere for manuelt arbejde og samtidig sikre, at der er bedre balance mellem regnskaberne.

Optimeret flow af transaktioner med Advanced Intercompany

I standardopsætningen af Intercompany kan det være tidskrævende at gennemføre en transaktion, fordi du skal igennem en lang række manuelle trin. Men ved hjælp af automatiserede processer kan Advanced Intercompany sørge for at skubbe for eksempel en købsordre over i et andet selskab/regnskab, uden at du behøver skifte mellem de forskellige regnskaber. De nødvendige dokumenter dannes helt automatisk, og det flow, der før var omstændigt, er nu optimeret og kan gennemføres på få minutter.

Logistikstyring

De største fordele ved Advanced Intercompany:

  • Mulighed for automatisk oprettelse og bogføring af købs- og salgsordrer, returvareordrer, kreditnotaer
  • Understøttelse og synkronisering af varesporing (lot og serienumre) mellem regnskaberne
  • Sikre at alle nødvendige oplysninger følger med over i andet regnskab – at det stemmer
  • Sikre at I køber og sælger til de samme priser mellem virksomhederne (f.eks. mellem lande)
  • Undgå et stort, månedligt udredningsarbejde for at forstå, hvorfor der er differencer mellem jeres regnskaber, hvilket også vil lette arbejdet for jeres revisor
Hent produktetbladet om Advanced Intercompany

Hvem kan bruge Advanced Intercompany?

Løsningen kan købes til og bruges med Microsoft Dynamics® 365 Business Central og Dynamics NAV og alle virksomheder, der har forretningstransaktioner mellem egne virksomheder eller med betroede forretningsforbindelser, kan få stor nytte af et automatisk flow.

Hent en gratis prøveversion i AppSource
Advanced_Intercompany_Dokumentudveksling

Få mere viden om Advanced Intercompany

Produktblad

Hent produktbladet

Manualer

Hent en Quick Guide (engelsk)
Hent manual (engelsk)

Priser

Hent prislisten

FAQ

Få svar på FAQ

“Advanced Intercompany automatiserer en række trin og processer, der før skulle håndteres manuelt. Det letter arbejdsgangen, sparer tid og skaber balance mellem regnskaberne”

Thomas Stryhn, CEO
ProFacto A/S

Vil du vide mere?

Vi vil med glæde give dig en demo og fortælle mere om, hvordan Advanced Intercompany giver dine medarbejdere mindre manuelt arbejde og får regnskaberne til at stemme.

Book tid til en demo – allerede i dag!
Bestil licenser til Advanced Intercompany her