Fleksibel rettighedsstyring på feltniveau, der forhindrer fejl

Advanced Data Management

Book en online demo

Sikkerhed for at undgå fejlindtastning i kritiske felter og tabeller

Advanced Data Management er en fleksibel løsning til rettighedsstyring for både hele tabeller og specifikke felter i Microsoft Dynamics 365 Business Central og Dynamics NAV.

Med løsningen bliver medarbejderne kun tildelt rettigheder til at rette i data, som er relevante for netop deres ansvarsområde. Det minimerer risikoen for fejlindtastninger i kritiske felter og tabeller, som f.eks. stamdata for varer, kunder eller leverandører.

Minimerer kritiske fejl

Advanced Data Management er en løsning til Dynamics 365 Business Central og NAV, der minimerer risikoen for indtastning af forkerte oplysninger i hele tabeller og specifikke felter. Med løsningen kan du angive og styre præcist, hvem der har rettigheder til at foretage ændringer i kritiske data.

Fra generelle til specifikke rettigheder

Standardopsætningen i Business Central og NAV tildeler brugerne generelle rettigheder. Det betyder, at for mange brugere kan ændre i stamdata, for eksempel vare-, kunde- eller leverandørtabeller, også hvor det ikke er hensigtsmæssigt eller tilsigtet. Resultatet kan være fejlagtige transaktioner, et inkonsistent datagrundlag og store omkostninger, fordi fejl tager lang tid at opdage og rette.

Sikkerhedsløsninger

Hvordan virker løsningen?

Løsningen sikrer, at det for eksempel kun er Finance, der må rette i data relateret til finans som f.eks. bogføringsgruppe og betalingsbetingelser, indkøbsplanlæggerne, der må rette i planlægningsparametre og sælgerne, der må rette i kontaktoplysninger. Respektive brugere tildeles specifikke rettigheder, og du behøver ikke bekymre dig om, hvorvidt de retter i data, som de ikke må rette i eller kommer til at rette data ved en fejl.

De største fordele ved Advanced Data Management

  • Fleksibel og præcis styring af datarettigheder helt ned til specifikke tabeller og felter i Business Central og NAV
  • Færre fejlindtastninger og øget dataintegritet, som især er kritisk for virksomheder med høj datafølsomhed
  • Nemt krydstjek af rettigheder, som sikrer at specifikke brugere har de rigtige rettigheder i forhold til deres funktion
Hent produktetbladet om Advanced Data Management

Hvem kan bruge løsningen?

Advanced Data Management kan købes til og bruges med Microsoft Dynamics® 365 Business Central og Dynamics NAV og kan bruges af alle typer virksomheder, der vil øge dataintegritet og spare tid på at rette fejl.

Hent en gratis prøveversion i AppSource
Advanced_Data_Management_Rettighedsstyring

Få mere viden om Advanced Data Management

Produktblad

Hent produktbladet

Manual

Hent Quick Guide (på engelsk)

Priser

Hent prislisten her

FAQ

Få svar på FAQ

“Med Advanced Data Management sikrer du, at medarbejderne kun retter i data, som de faktisk har lov til at rette i – det forhindrer fejl og sparer tid”

Thomas Stryhn, CEO
ProFacto A/S

Vil du vide mere?

Vi vil med glæde give dig en demo og fortælle mere om, hvordan Advanced Data Management kan spare dig og din virksomhed for fejl i data, give jer mere tid og sikre korrekt rapportering med konsistente data.

Book tid til en demo – allerede i dag!
Bestil licenser til Advanced Data Management her