Registrering af omkostninger på lukkede produktionsordrer

Extended Manufacturing Registration

Book en online demo

Få komplet overblik over reelle kostpriser i produktionen, så varerne bliver solgt til den rigtige pris

Extended Manufacturing Registration er en løsning, der giver dig mulighed for at styre din virksomheds produktioner professionelt, fordi du kan efterregistrere omkostninger på en produktion.

Med Extended Manufacturing Registration kan du og dine medarbejdere efterregistrere omkostninger på ellers lukkede produktionsordrer samt foretage evt. korrektioner på ordren. Det giver et komplet overblik over reelle kostpriser og betyder, at varerne bliver solgt til den rigtige pris.

Overblik over reelle kostpriser i produktionen

Nøglen til succes og indtjening er ofte, at du ved præcist, hvad dine varer koster at producere. For uden den viden er det svært at prissætte varerne korrekt. Det kan resultere i, at varerne er dyrere at producere end beregnet, at dine sælgere får udbetalt bonus for en fortjeneste, der reelt ikke er, og at varerne simpelthen sælges for billigt. I standardopsætningen af Microsoft Dynamics® 365 Business Central og Dynamics NAV kan du kun efterregistrere omkostninger på varer, du har købt. Men hvad med varer, din virksomhed har produceret? Det løser vi for dig med Extended Manufacturing Registration.

Fordele med Extended Manufacturing Registration

  • Mulighed for at rette fejl, selvom en produktionsordre er lukket
  • Bedre styring af kostpriser og dermed styr på, hvad dine varer skal sælges for
  • Du kan bogføre, hvis der er angivet et forkert lot-nummer (varepartinummer) – Det er enormt vigtigt, når du skal vide, hvad der præcist er indgået i en produktion
  • Hvis noget skal tilbagekaldes på en produktionsordre, kan du være sikker på, at du kun får tilbagekaldt det ”rigtige”

Hvordan virker det?

Med Extended Manufacturing Registration kan du bogføre omkostninger, selvom en produktionsordre er lukket. Det kan være regulering af tids- og vareforbrug på selve produktionsordren eller efterregulering af f.eks. fragt og gebyr. Således kan du indregne hele produktionsprisen for produktet og derved få den reelle salgspris. Det betyder samtidig, at løsningen giver mulighed for at foretage korrektioner, heraf ændre eller tilføje forbrug af komponenter, som er varesporet. For virksomheder, der er underlagt lovgivning i forhold til varesporing, er det kritisk, at det forbrugte materiale er komplet og korrekt. I andre tilfælde kan det medføre større hjemkaldelser end nødvendigt, hvis man ikke har styr på, hvad der er indgået i produktionen.

Hent produktbladet om Extended Manufacturing Registration

Hvem kan bruge Extended Manufacturing Registration?

Alle produktionsvirksomheder med små marginaler i produktionen og dem, der gerne vil have fuldstændigt styr på deres kostpriser, kan få fordel af at bruge Extended Manufacturing Registration. Vi har også kunder, der er underlagt et varesporingskrav, for eksempel medico- og fødevareindustrien.

Vil du høre med om efterregistrering på produktionsordrer?
Extended_Manufacturing_Registration_Efterregistrering

Få mere viden om Extended Manufacturing Registration

Produktblad

Hent produktbladet

Manual

Hent manualen (engelsk)

Priser

Spørg om priser

FAQ

Få svar på FAQ

“Extended Manufacturing Registration hjælper dig med at drive en professionel produktionsvirksomhed, der præcist ved, hvad varerne koster at producere”

Thomas Stryhn, CEO
ProFacto A/S

Vil du vide mere?

Vi vil med glæde give dig en demo og fortælle mere om, hvordan Extended Manufacturing Registration kan spare dig tid, styre dine produktioner professionelt og ikke mindst hjælpe dig til at få styr på de reelle kostpriser, dine produkter har.

Book tid til en demo – allerede i dag!
Bestil licenser til Extended Manufacturing Registration her