Godkendelsessystem
til beskyttelse mod fejl og bedrag

Four-Eyes Approval

Book en online demo

En professionel tilgang til at sikre dine data og transaktioner
– effektivt og automatisk!

Har du tænkt over, hvor hurtigt man ved en fejl kan komme til at ændre i centrale stamdata, f.eks. kunde og leverandørinfo, vare og bankoplysninger i virksomhedens ERP-system? Fejl der er svære at opdage og tager lang tid at rette?

Heldigvis er der nu en nem løsning til netop at undgå fejl og utilsigtede ændringer. Løsningen hedder Four-Eyes Approval og er en ekstra sikkerhed for de virksomheder, der gerne vil undgå ubehagelige overraskelser.

Beskytter mod fejl og bedrag

Four-Eyes Approval er et unikt system, der giver ekstra sikkerhed og beskytter grundlæggende stamdata i virksomhedens ERP-system mod utilsigtede fejl og i yderste konsekvens også mod bedrag.

Ekstra sikkerhed for din virksomhed

Løsningen kan købes til og bruges med Microsoft Dynamics® 365 Business Central og Dynamics NAV. Systemet gør, at hver gang nogen laver en ændring i stamdata, en ændring som man på forhånd har defineret som væsentlig, så skal der et par ekstra øjne – altså en anden person – til at godkende den ændring, der er foretaget.

Sikkerhedsløsninger

Nem opsætning

Four-Eyes Approval er nemt at sætte op i Business Central eller NAV. I opsætningsprocessen definerer man hvilke felter, der skal overvåges og som er ”væsentlige”. Det kan f.eks. være bankoplysninger, kreditmaksimum og leverandørinfo. Omvendt kan man undtage felter fra overvågning, for eksempel e-mailadresse eller telefonnummer.

Log og notifikationer om ændringer

Konkret fungerer Four-Eyes Approval således, at hvis nogen f.eks. ændrer bankoplysninger på en kunde, bliver kontoen spærret med det samme. Så får man en notifikation om de ændringer, der er foretaget, og som kræver godkendelse fra en anden person. Denne anden person skal ind og godkende ændringerne, for at de kan træde i kraft. Det kan man gøre direkte i systemet.

Hent produktetbladet om Four-Eyes Approval

Hvem kan bruge Four-Eyes Approval?

Alle virksomheder uanset branche, som bruger Business Central eller NAV, kan tilkøbe Four-Eyes Approval som ekstra sikkerhed for at forebygge fejl og forhindre bedrag. Mange virksomheder i flere forskellige brancher nyder stor glæde af den ekstra sikkerhed, løsningen giver dem.

Hent en gratis prøveversion i AppSource
Four-Eyes_Approval_Godkendelsessystem

Få mere viden om Four-Eyes Approval

Produktblad

Hent produktbladet

Manual

Hent manualen (engelsk)

Priser

Se priserne her

FAQ

Få svar på FAQ

“Det tager kun et splitsekund af foretage en ændring i Dynamics 365 Business Central eller NAV. Men det tager ti gange så lang tid at finde ud af, hvor fejlen er foretaget og rette den. Det undgår man ved at bruge Four-Eyes Approval.”

Peter Kretzmann, Head of Development
ProFacto A/S

Vil du vide mere?

Vi vil med glæde give dig en demo og fortælle dig mere om,
hvordan Four-Eyes Approval kan beskytte din virksomhed mod fejl og bedrag.

Book tid til en demo – allerede i dag!
Bestil licenser til Four-Eyes Approval her