Nyheder

Følg med i seneste nyt fra Microsoft Dynamics branchen

Tilmelding til ProNews

Hold dig opdateret omkring vores løsninger, opdateringer, generelle udmeldinger og andre nyheder fra ProFacto teamet

ProFacto har fået AAA vurdering – kreditværdighed på højeste niveau!

Dato: 26.02.2021

Vi er super stolte over at være en kreditværdig virksomhed i klasse AAA. Vi har netop modtaget denne anerkendte vurdering, som kun cirka 2% af alle danske virksomheder opnår.

ProFacto er en stabil virksomhed med et solidt økonomisk grundlag, som vores kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere kan stole på. Det er din sikkerhed for, at vi er en troværdig samarbejdspartner, som også er her i morgen. Vi vidste det jo godt selv, men nu har vi et tydeligt bevis på, at vi driver en økonomisk sund forretning og at det er trygt og sikkert at handle med os. Vores mission er at gøre din hverdag lettere med effektive tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 Business Central og Dynamics NAV.

Du kan regne med os!

Læs om vores 9 effektive løsninger til D365BC og NAV

Sådan får LivingSport deres websalg indlæst i regnskabssystemet

Dato: 05.01.2021

Hør Pernille Ravn fra LivingSport fortælle om, hvordan webshopintegration har lettet deres arbejde og været en succesoplevelse for dem.

Med integration mellem webshop og ERP-systemet skal LivingSport kun holde styr på priser og varelager ét sted – uden manuelle processer. Magento2 er svaret på den fleksible løsning – automatisk og effektivt!

Se videoen og hør Pernille fortælle historien

Effektiv webintegration med SmartWeb

Dato: 09.12.2020

Hør Tom Brandis fortælle, hvordan ProFacto fik Domaine Brandis ud af suppedasen…

Hos ProFacto er vi super stolte over at have hjulpet Domaine Brandis med integration fra webshop og økonomisystem, så de opnår en effektiv dagligdag med mindst mulig vedligeholdelse og størst muligt udbytte.

Hvis du har brug for hjælp til en mere effektiv hverdag, så er det bare at tage fat i os på tlf. 3131 0700.

Se videoen og hør Tom fortælle historien

Nye stærke kræfter til NAV-teamet

Dato: 03.12.2020

Vi har endnu en gang styrket vores udviklingsteam og byder denne gang velkommen til Jørgen Schöler som NAV-udvikler

Jørgen har 20 års solid erfaring med Navision-udvikling, primært i relation til finansmodulet – lige fra Financials 1.30 til Business central. Han har en økonomisk baggrund med rigtig god forståelse for, hvordan IT virker i en økonomifunktion. Jørgen sætter sig grundigt ind i opgaverne, analyserer sig frem til den bedste løsning og giver ikke op, selvom det driller. Han er altid nysgerrig på ny teknologi og bliver motiveret af nye måder at kode på.

Hjælp os med at byde Jørgen velkommen ombord!

Få hele historien om Jørgen

ProFacto i nye klæder!

Dato: 06.11.2020

Vi er rigtig glade og stolte af at kunne byde dig velkommen til vores nye hjemmeside, som gik i luften i sidste uge

Den har fået en ordentlig overhaling, og er blevet løftet i funktionalitet og design, så det nu er nemmere at finde informationer om hvem vi er, hvad vi tilbyder og hvordan vi kan hjælpe dig. Det er en hel en ny platform, der gør det nemmere for os at opdatere med nyheder fra Microsoft Dynamics branchen, produktnyheder samt tips & tricks… Rejsen er kun lige startet, så bare vent – der kommer flere lækkerier…

Vi håber, du vil gå på opdagelse på sitet, og at du kan lide, hvad du ser!

Vil du vide mere.. vi er altid klar til at hjælpe!

Et styrket team

Dato: 07.10.2020

Vi byder Lise Groth Andersen velkommen om bord som senior udviklingskonsulent hos ProFacto

Lise kommer fra en stilling som NAV Architect/Developer hos Oticon og har blandt andet også en fortid hos KMD. Hun er uddannet cand. polyt. og har 25 års erfaring med udviklingsopgaver i Microsoft Dynamics NAV. Lise har styrke i både tilretning af NAV standard moduler, udvikling af nye moduler/områder og inden for systemintegration.

Få hele historien om Lise her

Licensopdatering udskudt

Dato: 07.09.2020

Opgraderingsmulighed til Microsoft Dynamics 365 Business Central er udskudt – ny deadline er inden den 1. oktober 2021!

Er du klar til opgradering til Dynamics 365 Business Central? Microsoft stopper med at supportere gamle versioner af Dynamics NAV. Men den gode nyhed er, at muligheden for at opgradere til Business Central 14 er udskudt til den 30. september 2021.

Dynamics 365 Business Central version 14 er den sidste version af Business Central, som tilbyder både en windows-klient og en web-klient. Fremadrettet bliver det en web-klient, der tilgås via en browser. Et skifte til de nyeste cloud-løsninger er et teknologi-skifte og udskydelsen af konverteringsfristen forbedrer kundernes mulighed for at forberede denne transition.

Hvis du ikke er klar til skyen endnu, kan du opgradere dit nuværende licensprogram fra Dynamics NAV til Business Central On-Premise inden den 1. oktober 2021. På den måde har du samme funktioner som nu, og samtidig forberedt på den nyeste version af Business Central – i det tempo, som passer dig.

Vi kan hjælpe dig!

Kontakt os, hvis du har brug for rådgivning

Få besked, når der er nyt fra ProFacto

Tilmeld dig nyhedsbrevet om relevante faglige emner for dig og din virksomhed