Master Data Management i
Microsoft Dynamics

Når du vil have sikkerhed for kun én version af essentielle stamdata

Kontakt os for et uforpligtende møde

Træf bedre forretningsbeslutninger ud fra pålidelige data

Mange virksomheder oplever at have stamdata spredt ud over forskellige afdelinger. Mangel på datasikkerhed og strategi for håndtering og deling af vigtige master data medfører ineffektive rutiner og besværlige forretningsgange. Ved inkonsistente data er der ingen garanti for ensartet information på tværs af platforme og systemer. Og nogle af de største dataudfordringer, som mange virksomheder oplever, stammer fra datasiloer med flere versioner af virksomhedsdata samt unøjagtige data på grund af fejl ved manuel dataindtastning.

Hvad er Master Data Management?

Synkronisering af data på tværs afdelinger

Master Data Management er en central proces, som samler virksomhedens data til én nøjagtig og pålidelig version af essentielle stamdata.

Det er en organiseret tilgang til datastyring – en datastrategi og teknologi til håndtering af virksomhedens master data, også kaldet stamdata.

Master data er virksomhedens vigtige datakilder med oplysninger om medarbejdere, kunder, leverandører, produkter, lokationer, finans etc.

Med MDM administrerer du den samme version af data på tværs af organisationen, og gør det muligt at dele stamdata uanset hvilken platform eller virksomhedssystem, du befinder dig i – ex. ERP, CRM, e-handel eller andre.

Kontakt os her, hvis du vil vide mere om Master Data Management
Master Data Management

Hvad er fordelen ved Master Data Management?

Sikkerhed for ensartet information, når data deles mellem flere platforme

Master Data Management giver dig sikkerhed for, at der kun findes én version af stamdata som f.eks. oplysninger om medarbejdere, kunder, leverandører og produktinformationer mv.

Med kun én version af vigtige data kan du til enhver tid have tillid til at oplysningerne er pålidelige – også når de kører på tværs af organisationen.

En strategi for håndtering og synkronisering af stamdata er en sikker vej til pålidelige data. Tilgængelige data i høj kvalitet understøtter forretningens processer ved at forbinde personer og processer, og hjælper dig med at opfylde virksomhedens mål.

Master Data Management giver dig sikkerhed for:

 • fælles indgang til den samme version af stamdata
 • et enkelt, samlet overblik over dine data
 • at der kun findes en version af master data i virksomheden
 • at nøjagtige data er opdaterede og delbare på tværs af virksomhedens værdikæde
 • at begrænse ineffektivitet, forårsaget af datasiloer
 • automatisering af vigtige dataprocesser
Kontakt os her, hvis du vil høre mere om dine fordele

Hvad får du ud af Master Data Management?

Når du vil træffe bedre forretningsbeslutninger, er pålidelige data nøglen til succes

Med en professionel datastrategi opnår virksomheden høj kvalitet af data samt optimal datapålidelighed. Det betyder, at du har fuld kontrol over dine oplysninger, og dermed de bedste forudsætninger for at træffe værdifulde beslutninger for din virksomhed.
Når organisationen har én fælles version af stamdata, vil det blandt andet betyde styrket samarbejde på tværs af virksomheden og dermed effektivisering af en lang række interne processer.

Med større datatransparens vil du forbedre kundeoplevelsen, få mere værdi ud af dine eksisterende applikationer og systemer, øget kundetilfredshed og ikke mindst få konkurrencemæssige fordele.

For dig vil ét enkelt, pålideligt syn på kritisk forretningsinformation betyde:

 • Træffe beslutninger ud fra samme version af data på tværs af platforme
 • Øget samarbejde og synergi mellem afdelingerne
 • Yde bedre kundeservice på grund af øget indsigt
 • Øget konkurrenceevne
 • Skabe bedre salgsresultater
Læs her, hvordan du med Global Master kan styre dine stamdata
Master Data Management_kun en version af stamdata

Hvem kan have glæde af at have samme version af stamdata?

Alle virksomheder, der har brug for at dele og synkronisere stamdata på tværs af organisationen, vil opnå store gevinster ved, at der kun findes én version af vigtige data som f.eks. data om kunder, leverandører og produktinformationer mv.

Kundecases – når du vil træffe bedre forretningsbeslutninger

Vi har siden etableringen i 2004 hjulpet produktionsvirksomheder, primært inden for den teknologiske og maskinindustrielle verden samt medicinal og Life Science segmentet. Vores filosofi er at skabe værdi gennem forenklede og transparente processer for øget effektivitet.

Hør hvad andre kunder siger om ProFacto

“Jeg vil tro, det her er en løsning, der er relevant for 80 % af de virksomheder, der bruger Microsoft Dynamics NAV. Alternativet er at basere sin datakvalitet på medarbejdere, der aldrig fejler.”

Peter Valentin-Hjorth
Teknik- og Miljø, Københavns Kommune

Sådan opnår du én version af vigtige virksomhedsdata

Hos ProFacto får du hjælp til ensartet information på tværs af platforme og systemer. Vi er generelt stærke i Microsoft Dynamics Business Central og NAV, og har stor erfaring inden for styring af data.

Mød vores kompetente medarbejdere

Vil du vide mere?

Vi vil med glæde fortælle dig mere om, hvordan du kan udnytte effekten af datatransparens og træffe bedre forretningsbeslutninger ved hjælp af data, du kan stole på.

Se vores tillægsprodukter til øget effektivitet og automatisering af manuelle processer
Kontakt os allerede i dag for hjælp og sparring