ProFacto’s medarbejdere

Vi er et fantastisk team af konsulenter, udviklere og eksperter.
Sammen lægger vi alle kræfter i at levere de ingredienser, der skal til, for at du får succes.

Vi har stor erfaring med udvikling af Dynamics NAV og Business Central samt integration til øvrige systemer og webshops. Vi er drevet af at rådgive, designe og levere præcis det, som passer til dine behov – og vi sætter en ære i at levere høj kvalitet.

Mød teamet!

I kraft af vores individuelle kompetencer forstår vi din virkelighed, og følger dine projekter helt til dørs.

Thomas Stryhn

Adm. Dir., Partner

+45 60 21 95 02

tgs@profacto.dk

Thomas har ansvaret for den daglige ledelse samt virksomhedens strategiske udvikling. Han har drevet ProFacto siden 2004, hvor han primært hjælper kunder i medicinal og Life Science segmentet med at øge effektiviteten gennem forenklede processer. Thomas er uddannet cand. merc. i planlægning, og har stor erfaring med udvikling og support af specifikke tillægsløsninger til Dynamics NAV og Business Central, især inden for produktion og Warehouse Management Systems. Thomas er drevet af den gode stemning på arbejdspladsen og ikke mindst af at yde en god service for vores kunder. Du kan altid regne med Thomas, han er rolig og positiv af natur og går aldrig i panik. Thomas følger aktivt med i sporten på skærmen – en livsnyder, der elsker at rejse og sætter pris på lækker kaffe og et godt glas vin.

Peter Kretzmann

Seniorkonsulent, Partner

+45 61 27 16 16

pkr@profacto.dk

Peter er seniorkonsulent og partner i ProFacto, og står for den faglige tekniske udvikling i virksomheden. Han er uddannet cand. scient oecon. og arbejder med udvikling og rådgivning af Dynamics NAV og Business Central, specielt omkring anlægsaktiver, finans, køb og salg. Peter har stor erfaring med integrationsopgaver til andre systemer og webshops. Han brænder for ny teknologi og høj kvalitet, elsker at være med helt fremme og går ikke af vejen for en udfordring, som kan tilføre kunden endnu større værdi. Peter har en lun humor, og med sin positive indstilling interesserer han sig for menneskene omkring sig. Han står gerne tidligt op for en løbetur, så han kan følge med på byens fodboldhold. Peter elsker at rejse til Ghana, hvor hans anden ”familie” bor.

Jan Boye

Systemkonsulent

+45 53 67 00 97

jbo@profacto.dk

Jan er ansat som systemkonsulent hos ProFacto og har været en del at teamet siden 2019. Han har arbejdet med Navision, Dynamics NAV og Dynamics 365 Business Central siden 90’erne og har stor interesse for design af nye datastrukturer. Jan har et positivt sind og er drevet af at hjælpe kunder og kollegaer. Han udarbejder lettilgængelige manualer på ProFacto’s tillægsprodukter, og så sætter han en ære i at gøre løsninger brugervenlige samt at de præsenterer sig flot. Jan holder sig i god form på sin cykel, som han nyder at tilbringe mange timer med på landevejen. Og så er han god til at medbringe nybagte boller fra hjemmefronten.

Henrik Kjeldgaard

Seniorudvikler

+45 31 14 45 40

hkj@profacto.dk

Henrik har været hos ProFacto siden 2018 og er ansat som seniorudvikler. Han er problemknuser og arbejder med udvikling og design til Dynamics NAV og Business Central – både specifikke løsninger til kunder og ProFacto’s tillægsprodukter. Henrik er super løsningsorienteret og har et fantastisk gå-på-mod lige fra mindre tilretninger til større moduler, der skal integreres i eksisterende løsninger. Han er en teamplayer og brænder for komplekse opgaver, hvor han bidrager i hele processen fra de indledende workshops til design, udvikling og efterfølgende support. Henrik følger opgaven helt til dørs. Privat er Henrik et dejligt familiemenneske, elsker at gå ture og er aktiv golfspiller, og så nyder han at blive underholdt af sport, især fodbold og cykling.

Carsten Jepsen

IT Konsulent

+45 20 94 95 71

caj@profacto.dk

Carsten er vores faste it-konsulent, som siden 2017 har hjulpet ProFacto med alle infrastrukturopgaver. Han har 25 år erfaring med infrastruktur på Microsoft-platformen samt arbejdet med netværk, herunder switch, router og firewall. Carsten er manden for oprettelse og vedligeholdelse af lokale servere og netværksopsætninger på ProFacto’s onprem løsning samt vores Azure infrastruktur. Han er lidt af en multikunstner, er super serviceminded og hjælper gerne til overalt, hvor han kan. Carsten har en sød kone, som er leveringsdygtig i lækkerier til frokostbordet på kontoret.

Michael Rottbøll

Systemkonsulent

+45 60 21 95 05

mro@profacto.dk

Michael har været hos ProFacto siden 2005 og er vores mest erfarne konsulent. Han har oprindelig en baggrund inden for produktion og planlægning og har stor viden i Microsoft Dynamics NAV, især når det gælder udvikling vedrørende planlægning og workflow i produktionen. Michael har styrke som problemknuser. Han forstår at analysere og takle udfordringer når lagre og vareforbrug ikke stemmer, eller hvis kostpriserne driller. Det har altid ligget Michael på sinde at bevare og udvikle produktion i Danmark, og han er villig til at gå langt for at understøtte vores kunder her. Privat er Michael meget fascineret af naturens beskaffenhed og mangfoldighed, som til stadighed kan forundre ham. Michael er fitness instruktør i sin fritid som et led i frivilligt arbejde i sin kommune.

Lise Groth Andersen

Senior Udviklingskonsulent

+45 31 31 14 78

lga@profacto.dk

Lise er senior erfarne udviklingskonsulent. Hun er uddannet cand. polyt. og har 25 års erfaring med udviklingsopgaver i Microsoft Dynamics NAV. Lise har styrke i både tilretning af NAV standard moduler, udvikling af nye moduler/områder og inden for systemintegration. Lise er super detaljeorienteret og har rigtig god forståelse for, hvad kunden har brug for og hvordan det skal løses. Hun er drevet af at udvikle, rådgive og designe det som kunden har brug for, og sætter en ære i at levere høj kvalitet, som kan gøre en forskel for kunden. Lise er mild og positiv, en person du altid kan regne med. Privat elsker Lise hjemmehygge, lange gåture med sin hund og nyder en god krimi – især om myrdede ægtemænd.

Anne Grethe Engelhardt

Senior Forretningskonsulent

+45 20 21 00 61

ange@profacto.dk

Anne Grethe har været en del af teamet siden starten af 2020, og er vores erfarne senior forretningskonsulent. Hun rådgiver og supporterer ProFacto’s kunder med sin viden inden for forretningsprocessor, projektledelse, test, undervisning og support. Derudover arbejder hun med opbygning af interne værktøjer for ProFacto, som hjælper medarbejdere til at holde fokus på prioriterede opgaver. Anne Grethe er husets finansekspert og hjælper gerne kunderne med månedsafslutning, for at få alle transaktioner bogført og afstemt. Hun er meget kvalitetsbevidst og bliver høj af at levere en løsninger, som gør hverdagen lettere for kunderne – og vil også meget gerne levere i forhold til deadlines. Anne Grethe nyder at bruge tid sammen med familie og venner, dyrker sport og er en habil golfspiller. Hun elsker at vandre og rejse – gerne til spansktalende lande, hvor hun drømmer om at lære sproget.

Kardo Ismail

NAV Konsulent

+45 31 24 38 28

kai@profacto.dk

Kardo har været en del af NAV konsulent-teamet hos ProFacto siden 2019, og er vores meget kompetente ”Rookie”. Han er uddannet it-ingeniør med en kandidat inden for computervidenskab (cand. scient). Kardo har stor erfaring med integration fra NAV og Business Central til øvrige systemer via webservices. Han varetager vores partneres tillægsprodukter og brænder for at finde nye og smarte løsninger på, hvordan vi kan øge fleksibiliteten og funktionaliteten for vores kunder. Kardo er drevet af den nyeste teknologi og tænker ud-af-boksen for at finde den bedste løsning, som bringer effektiviteten/brugeroplevelsen på et højere niveau. Kardo har stor interesse for hele it-universet, og kaster sig gerne ud i ny og revolutionerende teknologi. Han hygger med gutterne på Computer Café, Gamer PC og alverdens programmer – og så er han The Go-To Guy, når it driller.

Mai Martens

Marketing Manager

+45 71 72 90 34

mai@profacto.dk

Mai er vores marketingmedarbejder, som hjælper os med at synliggøre hvor attraktiv og professionel ProFacto er – både overfor kunder, partnere og nye medarbejdere. Hun har siden 2013 arbejdet i Microsoft Dynamics branchen og hjulpet partnere med deres online performance. Mai hjælper med at bygge vores marketingplatform og sikre, at vi holder vores kunder og partnere opdaterede på nyt fra ProFacto. Hun brænder for kvalitet og resultater, og elsker når vi lykkes med at nå vores mål. Privat har Mai fart på; hun løber, cykler, står på ski og elsker den gode og sunde livsstil – og så er hun vild med lakrids.

”Bliv en del af teamet”

Se ledige stillinger hos ProFacto A/S