ProFacto’s medarbejdere

Vi er et fantastisk team af konsulenter, udviklere og eksperter.

Mød teamet

Vi har stor erfaring med udvikling af Microsoft Dynamics 365 Business Central og Dynamics NAV samt integration til øvrige systemer og webshops. Vi er drevet af at rådgive, designe og levere præcis det, som passer til dine behov – og vi sætter en ære i at levere høj kvalitet.

Mød teamet!

I kraft af vores individuelle kompetencer forstår vi din virkelighed, og følger dine projekter helt til dørs.

Thomas Stryhn

Thomas Stryhn

Adm. Dir., Partner

+45 60 21 95 02

tgs@profacto.dk

Thomas har ansvaret for den daglige ledelse samt virksomhedens strategiske udvikling. Han har drevet ProFacto siden 2004, hvor han primært hjælper kunder i medicinal og Life Science segmentet med at øge effektiviteten gennem forenklede processer. Thomas er uddannet cand. merc. i planlægning, og har stor erfaring med udvikling og support af specifikke tillægsløsninger til Dynamics NAV og Business Central, især inden for produktion og Warehouse Management Systems. Thomas er drevet af den gode stemning på arbejdspladsen og ikke mindst af at yde en god service for vores kunder. Du kan altid regne med Thomas, han er rolig og positiv af natur og går aldrig i panik. Thomas følger aktivt med i sporten på skærmen – en livsnyder, der elsker at rejse og sætter pris på lækker kaffe og et godt glas vin.

Peter Kretzmann

Peter Kretzmann

Seniorkonsulent, Partner

+45 61 27 16 16

pkr@profacto.dk

Peter er seniorkonsulent og partner i ProFacto, og står for den faglige tekniske udvikling i virksomheden. Han er uddannet cand. scient oecon. og arbejder med udvikling og rådgivning af Dynamics NAV og Business Central, specielt omkring anlægsaktiver, finans, køb og salg. Peter har stor erfaring med integrationsopgaver til andre systemer og webshops. Han brænder for ny teknologi og høj kvalitet, elsker at være med helt fremme og går ikke af vejen for en udfordring, som kan tilføre kunden endnu større værdi. Peter har en lun humor, og med sin positive indstilling interesserer han sig for menneskene omkring sig. Han står gerne tidligt op for en løbetur, så han kan følge med på byens fodboldhold. Peter elsker at rejse til Ghana, hvor hans anden ”familie” bor.

Jan Boye

Jan Boye

Seniorkonsulent

+45 53 67 00 97

jbo@profacto.dk

Jan er ansat som systemkonsulent hos ProFacto og har været en del at teamet siden 2019. Han har arbejdet med Navision, Dynamics NAV og Dynamics 365 Business Central siden 90’erne og har stor interesse for design af nye datastrukturer. Jan har et positivt sind og er drevet af at hjælpe kunder og kollegaer. Han udarbejder lettilgængelige manualer på ProFacto’s tillægsprodukter, og så sætter han en ære i at gøre løsninger brugervenlige samt at de præsenterer sig flot. Jan holder sig i god form på sin cykel, som han nyder at tilbringe mange timer med på landevejen. Og så er han god til at medbringe nybagte boller fra hjemmefronten.

Lise Groth Andersen

Lise Groth Andersen

Senior Udviklingskonsulent

+45 31 31 14 78

lga@profacto.dk

Lise er vores erfarne senior udviklingskonsulent. Hun er uddannet cand. polyt. og har 25 års erfaring med udviklingsopgaver i Microsoft Dynamics NAV. Lise har styrke i både tilretning af NAV standard moduler, udvikling af nye moduler/områder og inden for systemintegration. Lise er super detaljeorienteret og har rigtig god forståelse for, hvad kunden har brug for og hvordan det skal løses. Hun er drevet af at udvikle, rådgive og designe det som kunden har brug for, og sætter en ære i at levere høj kvalitet, som kan gøre en forskel for kunden. Lise er mild og positiv, en person du altid kan regne med. Privat elsker Lise hjemmehygge, lange gåture med sin hund og nyder en god krimi – især om myrdede ægtemænd.

Kardo Ismail

Kardo Ismail

IT Konsulent

+45 31 24 38 28

kai@profacto.dk

Kardo har været en del af NAV konsulent-teamet hos ProFacto siden 2019, og er vores meget kompetente ”Rookie”. Han er uddannet it-ingeniør med en kandidat inden for computervidenskab (cand. scient). Kardo har stor erfaring med integration fra NAV og Business Central til øvrige systemer via webservices. Han varetager vores partneres tillægsprodukter og brænder for at finde nye og smarte løsninger på, hvordan vi kan øge fleksibiliteten og funktionaliteten for vores kunder. Kardo er drevet af den nyeste teknologi og tænker ud-af-boksen for at finde den bedste løsning, som bringer effektiviteten/brugeroplevelsen på et højere niveau. Kardo har stor interesse for hele it-universet, og kaster sig gerne ud i ny og revolutionerende teknologi. Han hygger med gutterne på Computer Café, Gamer PC og alverdens programmer – og så er han The Go-To Guy, når it driller.

Mette Birkholm

Mette Birkholm

Seniorkonsulent

+45 31 32 02 40

mbi@profacto.dk

Mette er ansat hos ProFacto som seniorkonsulent fra april 2021. Hun har arbejdet med Microsoft Dynamics NAV i 20 år som systemudvikler. Oprindeligt er Mette uddannet cand.mag. i fransk/tysk, men fik mulighed for at lære Navision programmering i sit første job, som er blevet en passion for hende i dag. Mette’s fokus er at levere løsninger, der er nemme at anvende i dagligdagen. Det er vigtigt for hende at formidle IT, så brugerne føler sig trygge ved systemet. Hun arbejder bl.a. som udvikler på ProFacto’s tillægsløsninger til Microsoft Dynamics D365 Business Central og NAV. Mette er altid smilende, imødekommende og god til at lytte. I fritiden holder hun af at gå ture med sin hund, en temperamentsfuld terrier, og af at læse bøger, gerne historiske romaner.

Mai Martens

Mai Martens

Marketing Manager

+45 71 72 90 34

mai@profacto.dk

Mai er vores marketingmedarbejder, som hjælper os med at synliggøre hvor attraktiv og professionel ProFacto er – både overfor kunder, partnere og nye medarbejdere. Hun har siden 2013 arbejdet i Microsoft Dynamics branchen og hjulpet partnere med deres online performance. Mai hjælper med at bygge vores marketingplatform og sikre, at vi holder vores kunder og partnere opdaterede på nyt fra ProFacto. Hun brænder for kvalitet og resultater, og elsker når vi lykkes med at nå vores mål. Privat har Mai fart på; hun løber, cykler, står på ski og elsker den gode og sunde livsstil – og så er hun vild med lakrids.

Carsten Jepsen

Carsten Jepsen

IT Konsulent

+45 20 94 95 71

caj@profacto.dk

Carsten er vores faste it-konsulent, som siden 2017 har hjulpet ProFacto med alle infrastrukturopgaver. Han har 25 år erfaring med infrastruktur på Microsoft-platformen samt arbejdet med netværk, herunder switch, router og firewall. Carsten er manden for oprettelse og vedligeholdelse af lokale servere og netværksopsætninger på ProFacto’s onprem løsning samt vores Azure infrastruktur. Han er lidt af en multikunstner, er super serviceminded og hjælper gerne til overalt, hvor han kan. Carsten har en sød kone, som forkæler os med lækkerier til frokostbordet.

Steen Glud

Steen Glud

Senior Systemudvikler

+45 40 81 91 04

stg@profacto.dk

Steen er vores super senior-it-system-udvikler og har været ansat hos ProFacto siden april 2021. Han har 35 års solid erfaring med it-udvikling og har de seneste 25 arbejdet med udvikling af NAV, og har nu også Business Central på CV’et. Steen er drevet af at løse komplekse opgaver, når det gælder analyse, design og udvikling inden for finansielle løsninger, specielt omkring finans, debet, kredit, køb, salg og anlæg. Han brænder for de komplekse udfordringer, sætter sig i kundens sted og sætter en ære i at løse opgaven. Steen elsker sport og har altid været en aktiv udøver. Tidligere var det fodbold, men nu er det tennis der holder ham i gang. Derudover er han lidt af en rockstjerne – spiller bas og guitar en gang om ugen med de gamle gutter fra skoletiden.

Tom Sørensen portræt

Tom Sørensen

Chefkonsulent

+45 40 94 06 65

tms@profacto.dk

Tom er vores chefkonsulent med ansvar for forretningsrådgivning. Han er uddannet revisor og har arbejdet med Microsoft økonomisystemer siden 1983. Tom har stor erfaring med regnskabsspecifikke opgaver, momsregler, anlægsaktiver, handel, service, avanceret lagerstyring samt rapportering. Han rådgiver omkring standardløsninger, implementering samt undervisning – især opsætning af SKAT og momsindberetninger, og tager gerne dialogen med virksomhedens fagfolk og revisorer. Tom lægger vægt på, at brugeren oplever D365BC, NAV eller Navision som en støtte i hverdagen. Han brænder for tilfredse kunder og sætter en ære i at finde den mest optimale løsning, og forlader ikke kunden før opgaven er løst. Tom er blandt vores morgenfriske kollegaer. Han står gerne tidligt op for at være til rådighed for vores kunder. Tom bruger sin fritid på fodbold, tennis, padeltennis og golf – og så nyder han at høre musik.

Ksenia_Oreshkina

Ksenia Oreshkina

Seniorkonsulent & Projektmanager

+45 26 27 15 99

kso@profacto.dk

Ksenia er ansat som seniorkonsulent og har ansvaret for at styre projekterne sikkert i hus hos vores kunder. Hun har sin uddannelse fra Moscow State University of Economics, Statistics and Informatics (MESI) og er Certified Project Manager. Hun har stor erfaring med implementering af både NAV og BC på tværs af landegrænser og branchetyper. Ksenia er en sand teamplayer og er drevet af at løse udfordringer med henblik på at optimere og styrke virksomheders forretningsprocesser. I hendes fritid nyder Ksenia at rejse og danse. Hun har danset siden hun var barn, og har i dag sit eget dansestudio i København, hvor hun underviser børn og voksne i sportsdans.

Henrik Kjelgaard

Henrik Kjelgaard

Seniorkonsulent

+45 31 31 98 21

hkj@profacto.dk

Henrik har været ansat hos ProFacto siden 2018. Efter en kortere pause er han tilbage som vores erfarne seniorkonsulent.

Han er problemknuser og arbejder med udvikling og design til Dynamics NAV og Business Central – både specifikke løsninger til kunder og ProFacto’s tillægsprodukter.

Henrik er super løsningsorienteret og har et fantastisk gå-på-mod lige fra mindre tilretninger til større moduler, der skal integreres i eksisterende løsninger.

Han er en teamplayer og brænder for komplekse opgaver, hvor han bidrager i hele processen fra de indledende workshops til design, udvikling og efterfølgende support. Henrik følger opgaven helt til dørs.

Privat er Henrik et dejligt familiemenneske, elsker at gå ture og er aktiv golfspiller, og så nyder han at blive underholdt af sport, især fodbold og cykling.

Sammen lægger vi alle kræfter i at levere de ingredienser der skal til,
for at du får succes.

Bliv en del af teamet

Vi er hele tiden på udkig efter kompetente Microsoft Dynamics udviklere og konsulenter, som har lyst til at være med til at gøre en forskel for vores kunder.

Se ledige stillinger hos ProFacto A/S