Nyheder

Følg med i seneste nyt fra Microsoft Dynamics branchen

Hold dig opdateret omkring vores løsninger, opdateringer, generelle udmeldinger og andre nyheder fra ProFacto teamet

ProFacto i nye klæder!

Vi er rigtig glade og stolte af at kunne byde dig velkommen til vores nye hjemmeside, som gik i luften i sidste uge.

Den har fået en ordentlig overhaling, og er blevet løftet i funktionalitet og design, så det nu er nemmere at finde informationer om hvem vi er, hvad vi tilbyder og hvordan vi kan hjælpe dig. Det er en hel en ny platform, der gør det nemmere for os at opdatere med nyheder fra Microsoft Dynamics branchen, produktnyheder samt tips & tricks… Rejsen er kun lige startet, så bare vent – der kommer flere lækkerier…

Vi håber, du vil gå på opdagelse på sitet, og at du kan lide, hvad du ser!

Vil du vide mere.. vi er altid klar til at hjælpe!

ET STYRKET TEAM

Vi byder Lise Groth Andersen velkommen om bord som senior udviklingskonsulent hos ProFacto

Lise kommer fra en stilling som NAV Architect/Developer hos Oticon og har blandt andet også en fortid hos KMD. Hun er uddannet cand. polyt. og har 25 års erfaring med udviklingsopgaver i Microsoft Dynamics NAV. Lise har styrke i både tilretning af NAV standard moduler, udvikling af nye moduler/områder og inden for systemintegration.

Få hele historien om Lise her

Licensopdatering:

Opgraderingsmulighed til Business Central er udskudt – ny deadline er inden den 1. oktober 2021!

Er du klar til opgradering til Business Central? Microsoft stopper med at supportere gamle versioner af Dynamics NAV. Men den gode nyhed er, at muligheden for at opgradere til Business Central 14 er udskudt til den 30. september 2021.

Business Central version 14 er den sidste version af Business Central, som tilbyder både en windows-klient og en web-klient. Fremadrettet bliver det en web-klient, der tilgås via en browser. Et skifte til de nyeste cloud-løsninger er et teknologi-skifte og udskydelsen af konverteringsfristen forbedrer kundernes mulighed for at forberede denne transition.

Hvis du ikke er klar til skyen endnu, kan du opgradere dit nuværende licensprogram fra Dynamics NAV til Business Central On-Premise inden den 1. oktober 2021. På den måde har du samme funktioner som nu, og samtidig forberedt på den nyeste version af Business Central – i det tempo, som passer dig.

Vi kan hjælpe dig!

Kontakt os, hvis du har brug for rådgivning

Få besked, når der er nyt fra ProFacto

Tilmeld dig nyhedsbrevet med relevante faglige emner for dig og din virksomhed.